Worktable

Kate McIntosh

BIT Teatergarasjen presenterer: Worktable – en installasjon som tematiserer ødeleggelse og reparasjon eller redesign gjennom vanlige, hjemlige objekter, med publikum og disse tingene i hovedrollen. Du er velkommen til et kort eller langt besøk i Visningsrommet USF. Her er mange rom og åpent i flere timer hver dag.

Onsdag 10 mars. kl. 15.00 – 20.00
Torsdag 11. mars kl. 15.00 – 20.00.
Fredag 12. mars kl. 15.00 – 20.00.
Lørdag 13. mars kl. 12.00 – 17.00.
Søndag 14. mars kl. 12.00 – 17.00. (i versjon som passer for barn).
Billetter via Ticketco.no. kr 100.

I det første rommet velger du en ting. Tingene er alt mulig forskjellig som folk har hatt i hjemmene sine. Du tar tingen med til neste rom. Her er du alene med en mengde verktøy du kan benytte deg av til å gjøre tingen om til biter. Restene tar du med deg til neste rom, der du mottar nye instruksjoner.

Det hele er enkelt å forholde seg til. Du får instruksjoner og det utstyret du måtte trenge, og kan skride til verket med det samme. Det er opp til deg å bestemme hvordan ting tas fra hverandre, og alt det andre du blir bedt om å gjøre. Du kan smadre i stykker, knuse, brekke eller hva du måtte finne for godt med hva det skulle være, som en krukke, en paraply eller en klokke. Med en enkel instruks under armen går publikum til verks en om gangen. En liten praktisk meditasjon over tingenes ide, din egen og andres kreative destruksjon, din og andres evne til å se muligheter i en sønderknust verden.

Worktable finnes også i en barnevennlig versjon på søndag 14. mars – info her.

Worktable presenteres av BIT Teatergarasjen i samarbeid med Create to Connect → Create to Impact, et prosjekt som er støttet av den Europeiske Unions Creative Europe Program.

Konsept og regi: Kate McIntosh 

Teknisk koordinering: Clare Noonan & Anda Skrejane

Produksjon: Sarah Parolin

Produsert av: SPIN 

Worktable er et bestillingsverk opprinnelig bestil til arrangementsrekken «Performance Is a Dirty Work» støttet av Roehampton University.

Takk til: Bruno Roubicek, Hester Chillingworth, Caroline Daish, Palli Banine, Ant Hampton, Joe Kelleher, Tim Etchells, Adrian Heathfield, Simon Bayly