VISNINGSROMMET USF

Archive – Cupola

Ytter presenterer:

Cupola

Vilde Andrea Brun, Anne Marthe Dyvi, Frøydis Lindén, Julie Lillelien Porter og Anngjerd Rustand------------------------
02.07.2010 – 16.08.2010 // Vernissage fredag 02.07.2010 //2000
------------------------

cupola

Den bergensbaserte kunstnergruppen Ytter inntar Visningsrommet USF med et bredt og frodig program i seks sommeruker. Cupola vil blant annet romme veksthus med saftige grønnsaker, en rekke filmvisninger og videoinstallasjoner, bakeri, kunstproduksjon og redaksjonsvirksomhet. Vi vil invitere til uformelle samtaler og hjemmelaget bakverk gjennom sommeren.
Tittelen Cupola er fra den arkitektoniske formen – kuppelen er en utkikkspost, men også et beskyttende skall. Cupola er et rammeverk: Lokalet, utstillingen og programmet vil utvikles og transformeres gjennom sommeren. Følg med på ytter.no

Cupola plantehotell: Kom med potteplantene dine til oss, så passer vi på dem mens du er på sommerferie. I utstillingsperioden kan du levere eller hente plantene når som helst innenfor Visningsrommets åpningstider. Hotelloppholdet er gratis.

Cupola bakeri: Vi åpner perioden med bakekurs i utstillingslokalet helgen 3.-4. juli. En bonde fra Sigdal kommer med vedfyrt bakerovn og gamle kornsorter. Med seg har han en tysk baker som skal hjelpe oss med å trylle fram de lekreste bakverk. Velkommen til kurs og eksperimentering fra kl. 15 både lørdag og søndag.

Utstillingen er støttet av Norsk kulturråd og Bergen kommune.

------------------------